Zakelijke website

Zakelijke Pakketten

Kom in contact met klanten via je eigen website

Nieuwe klanten worden tegenwoordig vooral online geworven. Door middel van sociale media en websites komen de klanten uit bij de aanbieder. Het is dus van belang om up-to-date te zijn met de online wereld. Een goede en mooie website is daar een onderdeel van. Slechte en niet werkende websites schrikken potentiële klanten af en dat zou zonde zijn. Aangezien de smartphone een belangrijk onderdeel van ons leven is geworden is het ook van belang om een goed werkende mobiele website te hebben. De klant heeft in één oogopslag al een goed beeld van de aanbieder en dat is natuurlijk van belang voor eventuele latere aankopen.

Val op bij de klant

Als bedrijf val je graag op en wil je anders zijn dan de concurrentie. Dat is niet mogelijk zonder website. Ook een standaard template site valt weg in de zeeën van websites. Als bedrijf wil je uniek zijn vergeleken met de rest. Bespaar daarom de moeite om de website zelf te maken. Ik gebruik voor de websites geen templates, zo blijft iedere website 100% uniek. Een passende en herkenbare website is mijn doel. Opvallen is belangrijk, maar de aandacht van de klant behouden is minstens zo belangrijk. Een geoptimaliseerde website met duidelijke navigatie is hierbij van belang.

Website voor starters of ervaren bedrijven

Als starter ben je druk bezig om je bedrijf op te zetten en daar kun je natuurlijk niet ook nog eens de stress van een website bouwen bij gebruiken. Laat al deze zorgen aan mij over, zodat je een mooie website krijgt terwijl jij je bezighoudt met je nieuwe bedrijf. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht als je al een website hebt. Een nieuwe website kan weer een frisse wind laten waaien door het bedrijf en zorgen voor een boost aan nieuwe klanten.

Een website geschikt voor elk apparaat

Jouw website kan worden bezocht op elk apparaat met internet. Het is daarom dus van groot belang dat de website op elk apparaat werkt zonder problemen. Elke klant moet een prettige ervaring beleven tijdens het bezoeken van jouw site. Dit kan alleen zonder irritaties. Door de website te optimaliseren voor computers, laptops, tablets en telefoons kan elke klant de website op zijn of haar gewenste apparaat bezoeken.

Betrouwbaarheid staat voorop

Het vertrouwen winnen van de klant is uitermate belangrijk, dit zorgt er namelijk voor dat de klant zaken wil gaan doen met jouw bedrijf. Als je website er niet betrouwbaar uitziet, dan ziet de klant vaak af om zaken te doen. Er zijn een aantal punten die ervoor zorgen dat je site zo betrouwbaar mogelijk overkomt bij de klant. Een deel daarvan is bijvoorbeeld het SSL certificaat. Dit zorgt voor een veilige verbinding met de klant en de website host. Die veilige verbinding zorgt ervoor dat de persoonsgevens niet gestolen kunnen worden. Verder worden er nog extra veiligheidssystemen in de website verwerkt om hackers buiten de deur te houden.