Website pakket Zilver

Geschikt voor mobiele telefoons

In het mobiele tijdperk is het natuurlijk ondenkbaar om een website te hebben die niet geschikt is voor mobiele telefoons. Daarom zijn alle websites geschikt voor mobiele telefoons, van groot tot klein. Daarbij is een website 'Zilver' ook geschikt voor tablets.


5 tot 15 pagina's

In het website pakket 'Zilver' krijg je een website met maximaal 15 pagina's. Genoeg om de klant alles te weten te laten komen over jouw bedrijf, geheel in jouw eigen huisstijl.


Eigen domeinnaam

Elke website krijgt een eigen gewenste domeinnaam (zolang deze beschikbaar is). Daarbij kan je ook kiezen waarop dit domein moet eindigen, .nl .be etc.


Geoptimaliseerd voor Google

Google stelt bepaalde eisen aan een website. Als de website hieraan voldoet wordt de kans groter dat jouw website gevonden wordt op Google. Ook kan dit zorgen voor een betere positie bij een zoekopdracht. Zo kan jouw bedrijf gemakkelijker worden gevonden door klanten.


Inclusief support standaard

Klopt er iets niet aan de website? Meldt dit dan aan mij en dan los ik dit gratis op.


Opmaak met animaties

Elke website krijgt een standaard opmaak in de huisstijl van jouw bedrijf. In website pakket 'Zilver' is het ook mogelijk om voor animaties te kiezen. Deze animaties maken de beleving van de website aangenamer, mooier en vooral zeer doeltreffend.


Eerste maand gratis service standaard en hosting

Bij het website pakket 'Zilver' krijg je de eerste maand gratis service standaard en de eerste maand gratis hosting cadeau. Daarna kun je kiezen of je service standaard wilt doorzetten.

Stappenplan

1.
Vrijblijvend intakegesprek

4.
Jouw content

In het vrijblijvende intakegesprek laat ik je de aanbevolen opties zien, die passen bij jouw bedrijf. Je kunt zelf ideeen inbrengen voor een optimaal gewenst resultaat. Tijdens het gesprek maak ik notities die je na het gesprek ook per mail ontvangt. Aan de hand van jouw wensen maak ik een offerte op. Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan we door naar stap 2. Tijdens stap 3/4 kun je je content aanleveren. De website wordt dan gevuld met jouw teksten, video's en foto's. Deze content wordt in de website verwerkt en geschikt gemaakt voor mobiele apparaten. Mocht je nog geen (goede) foto's, video's of logo's hebben, dan kunnen we die laten maken.

2.
Concept ontwerp

5.
Uitvoerige test en livegang website

Bij het website pakket 'Brons' wordt er 1 concept gemaakt. Dit concept zal bestaan uit afbeeldingen die jouw website vormen, deze afbeeldingen krijg je per mail gestuurd. Je kunt aan- en opmerkingen maken over het concept. Zodra je tevreden bent over het concept begint stap 3. De belangrijkste stap in het hele proces: het testen van de website. De website wordt getest op fouten en of deze goed weergegeven wordt op mobiele apparaten. Als de website door de test komt dan gaat jouw website live op je eigen domein en kunnen jouw klanten de website bezoeken.

3.
Uitvoering

6.
Evaluatie

De website wordt geprogrammeerd naar wens en het concept wordt omgetoverd in realiteit. Eerst wordt het 'skelet' van jouw website gebouwd. Vervolgens wordt jouw huisstijl verwerkt in de website. De website wordt ondertussen ook geschikt gemaakt voor mobiel. Je ontvangt een link naar jouw website tijdens de opbouw, zodat je de voortgang kunt bekijken. In de laatste stap wordt het hele proces besproken en doorgelopen. We lopen samen de website door en waar nodig geef ik daar uitleg bij.

1.
Vrijblijvend intakegesprek

In het vrijblijvende intakegesprek laat ik je de aanbevolen opties zien, die passen bij jouw bedrijf. Je kunt zelf ideeen inbrengen voor een optimaal gewenst resultaat. Tijdens het gesprek maak ik notities die je na het gesprek ook per mail ontvangt. Aan de hand van jouw wensen maak ik een offerte op. Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan we door naar stap 2.

2.
Concept ontwerp

Bij het website pakket 'Brons' wordt er 1 concept gemaakt. Dit concept zal bestaan uit afbeeldingen die jouw website vormen, deze afbeeldingen krijg je per mail gestuurd. Je kunt aan- en opmerkingen maken over het concept. Zodra je tevreden bent over het concept begint stap 3.

3.
Uitvoering

De website wordt geprogrammeerd naar wens en het concept wordt omgetoverd in realiteit. Eerst wordt het 'skelet' van jouw website gebouwd. Vervolgens wordt jouw huisstijl verwerkt in de website. De website wordt ondertussen ook geschikt gemaakt voor mobiel. Je ontvangt een link naar jouw website tijdens de opbouw, zodat je de voortgang kunt bekijken.

4.
Jouw content

Tijdens stap 3/4 kun je je content aanleveren. De website wordt dan gevuld met jouw teksten, video's en foto's. Deze content wordt in de website verwerkt en geschikt gemaakt voor mobiele apparaten. Mocht je nog geen (goede) foto's, video's of logo's hebben, dan kunnen we die laten maken.

5.
Uitvoerige test en livegang website

De belangrijkste stap in het hele proces: het testen van de website. De website wordt getest op fouten en of deze goed weergegeven wordt op mobiele apparaten. Als de website door de test komt dan gaat jouw website live op je eigen domein en kunnen jouw klanten de website bezoeken.

6.
Evaluatie

In de laatste stap wordt het hele proces besproken en doorgelopen. We lopen samen de website door en waar nodig geef ik daar uitleg bij.